Μελτέμι

Φωτογραφίες
  • Διεύθυνση: Αρμέος , Κάλυμνος
  • Τηλ: 22430 48829
  • Email: twinadv@otenet.gr
Χάρτης
ΠεριγραφήΤο Μελτέμι Apartments είναι ένα συγκρότημα δεκατριών άνετων διαμερισμάτων με βεράντες και θέα στην θάλασσα. Τα διαμερίσματα αποτελούνται απο το υπνοδωμάτιο, την κουζίνα η οποία είναι πλήρως εξοπλισμένη και το μπάνιο-ντούζ. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν κλιματισμό ο οποίος και περιλαμβάνεται στην τιμή των διαμερισμάτων.

Το Μελτέμι Apartments βρίσκεται στην περιοχή Αρμεός σε απόσταση 200 μέτρων από το Μασούρι. Το Μασούρι αποτελεί την πιο τουριστική περιοχή της Καλύμνου που το καλοκαίρι σφύζει από ζωή και έντονη νυχτερινή διασκέδαση. Τα διαμερίσματα μας είναι απόλυτα ήρεμα, χωρίς τους παραμικρούς θορύβους λόγω του ότι βρίσκονται σε ένα γραφικό στενάκι του Αρμεού δίνοντας σας την απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση, απολαμβάνοντας την ομορφότερη θέα στο νησί!

Καθώς φεύγεται από τον Αρμεό προς το Μασούρι συναντάτε τα ενοικιαζόμενα μηχανάκια Mikes Bikes και πολύ κοντά θα βρείτε στο Μασούρι Mini Markets αλλά και τις παραλίες του Μασουρίου.

Τα διαμερίσματα μας είναι κάτω ακριβώς από το αναρριχητικό πεδίο Ποιητές, Καλύδνα και απολαμβάνεται υπέροχη θέα από τις βεράντες μας προς τα πεδία Grande Grotta, Panorama, Stankill...

Τα διαμερίσματα μας είναι προσεγμένα με ιδιαίτερη φροντίδα, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις ανάγκες των αναρριχητών, που αποτελούν για εμάς μια ιδιαίτερη ομάδα επισκεπτών στο νησί μας!

Άλλες καταχωρήσεις στην ίδια κατηγορία