Τριμπόνιας Παναγιώτης

Φωτογραφίες
  • Διεύθυνση: Αγ.Δημήτριος, Λυγουριό
  • Τηλ: 27530 61181, 27530 61520
  • Κινητό: 6945 806916
  • Fax: 27530 61429
  • Email: contact@iamaoliveoil.gr
  • Url: http://www.iamaoliveoil.gr
Χάρτης
Περιγραφή
Η εταιρεία Π. Τριμπόνιας & Σια Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2000 στον Άγιο Δημήτριο Αργολίδας με όραμα και πολύ μεράκι. Βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Αραχναίο, στο οποιο κατά την παράδοση γεννήθηκε ο Ασκληπιός, ανάμεσα στο πιο φημισμένο ασκληπιείο της αρχαίας Ελλάδας, το Ασκληπιείο της Επιδαύρου, και στις Μυκήνες, εναν απο τους πιο σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους , παγκόσμια γνωστό για τον πολιτισμό του. Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην ελαιοποίηση με πρώτη "εν ψυχρώ" πίεση "Cold Pressend" ελαιοκάρπου αλλα και στον τομέα της παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας Έξτρα Παρθένου Ελαιόλαδου. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της πολιτικής που ακολουθούμε είναι ότι κάνουμε χρήση των πιο εξελιγμένων μεθόδων ελαιοποίησης και τυποποιησης. Είμαστε εξοπλισμένοι με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, και παντα με σεβασμό στην παράδοση και την ποιότητα, διαθέτουμε στην αγορά το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο «ΙΑΜΑ».

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ- ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ

ISO 22000-2005 ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ Π.ΤΡΙΜΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ "ΕΝ ΨΥΧΡΩ" ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΑΙΟΠΑΣΤΑ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΞΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΣΗΣ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ. H ΕΛΑΙΟΖΥΜΗ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΑΖΑ (ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΡΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΠΟΥ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΕΣ ΦΑΙΝΟΛΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ, ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ, ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 27° C.

ΌΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΙΟΖΥΜΗ Ή ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ.

ΟΙ ΜΑΛΑΚΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΑΙΟΖΥΜΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ "ΙΑΜΑ" ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΟΛHΠΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Άλλες καταχωρήσεις στην ίδια κατηγορία