ΖΑΧΑΡΑ Κέντρο Κήπου

Χάρτης
Περιγραφή

Το Κέντρο Κήπου Ζαχαρά, είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο Αττικής, σε ένα χώρο 5.500 τ.μ. εκ των οποίων τα 600 τ.μ. στεγασμένα με εύκολη πρόσβαση και άνετο πάρκινγκ. 
Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε τις γνώσεις μας, την εμπειρία, την αγάπη μας για τα φυτά και τη φροντίδα τους, σε όλους εκείνους που επιλέγουν να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο περιβάλλον στο μπαλκόνι ή τον κήπο τους. 

Βασικό μας μέλημα είναι η επιλογή υγιούς φυτικού υλικού έτσι ώστε να ξεκινάει η δημιουργία του κάθε ερασιτέχνη από σωστές βάσεις. Παροτρύνουμε τους πελάτες μας να επιλέγουν τα φυτά εκείνα που θα ευδοκιμήσουν στις ιδιαίτερες συνθήκες του χώρου τους. Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, για να είμαστε σίγουροι ότι προσφέρουμε προϊόντα ποιοτικά, καλαίσθητα και εργονομικά. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν διαπιστώνουμε ότι οι πελάτες μας έχουν αναπτύξει, δεσμούς με τα φυτά τους, αντιλαμβάνονται τις απαιτήσεις και τις ιδιαίτερες ανάγκες τους και συνεχίζουμε να είμαστε κοντά τους για να δώσουμε τις τελικές συμβουλές και τα απαραίτητα εφόδια. Η φύση ανταποδίδει απλόχερα την αγάπη που της δίνουμε και αυτό μας κάνει πάντα να αισθανόμαστε καλύτερα.

Διαθέτουμε εποχιακά φυτά και μικρόφυτα, καλλωπιστικούς θάμνους και δέντρα, καρποφόρους θάμνους και δέντρα, παραγωγικά σπορόφυτα, κηπευτικά, αρωματικά, έτοιμο χλοοτάπητα. Έχουμε ολοκληρωμένες συλλογές σε πλαστικές, κεραμικές γλάστρες και κασπώ, σε ξύλινες κατασκευές καθώς επίσης και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο στη φροντίδα και περιποίηση του πρασίνου και του ευρύτερου χώρου. 
Συμβουλεύουμε για την επιλογή του σωστού τύπου χώματος ανάλογα με τις απαιτήσεις των φυτών, καθώς επίσης και για το πρόγραμμα της λίπανσης και άρδευσης που θα χρειαστούν κατά τη διάρκεια του έτους ή της καλλιεργητικής περιόδου. Συμβουλεύουμε ακόμα, για τη σωστή επιλογή γλάστρας που ταιριάζει τόσο στις ανάγκες του φυτού όσο και στις αισθητικές απαιτήσεις των πελατών μας.

Άλλες καταχωρήσεις στην ίδια κατηγορία