Εργαστήρι Μελιού

  • Διεύθυνση: Νερατζούλας 10 , Μενίδι
  • Τηλ: 210 8320245
  • Κινητό: 6936 710081
  • Fax: 210 8320288
  • Email: ergastiri.meliou@gmail.com
  • Url: http://www.greek-honey.gr
Χάρτης
Περιγραφή

εργατική... σαν μέλισσα!

Η εταιρεία ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕΛΙΟΥ, ΑΦΟΙ Δ. & Λ. ΚΕΚΚΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε από την οικογένεια Κέκκου το 2003 με σκοπό να αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ελληνικού μελιού και να προάγει τη χρήση του στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής.

Εννέα χρόνια αργότερα συνεχίζει με σεβασμό και αφοσίωση να ικανοποιεί τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και να βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα μελισσοκόμου, στηρίζοντας το έργο του.

Ακούραστα και μεθοδικά, όπως η λατρεμένη μέλισσα, συλλέγει, ελέγχει και συσκευάζει τις καλύτερες σοδειές, απαλλαγμένη από τους γνωστούς συμβιβασμούς και τις καθοριστικές περικοπές ποιότητας που μαστίζουν το χώρο και αυξάνουν μοναχά το κέρδος.

Με οδηγό ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η ελληνική φύση φτάνει στο σπίτι σας με την ελπίδα να δώσει στις στιγμές σας... τη γλύκα που τους αξίζει!

Διακρίσεις
Έγκριτα διεθνή βραβεία αποδεικνύουν την ανώτατη ποιότητα των προϊόντων μας και την υπεροχή της εταιρείας μας. Χρόνια τώρα υπηρετούμε με πίστη και αφοσίωση έναν από τους μεγαλύτερους διατροφικούς θησαυρούς της χώρας μας, γεγονός που αβίαστα ανταμείβεται και αποτελεί την κινητήρια δύναμη για να συνεχίσουμε δυναμικά και φιλόδοξα να σας προσφέρουμε το καλύτερο. Το καλύτερο μέλι της ελληνικής φύσης!

Το ελληνικό θυμαρίσιο μέλι "Εργαστήρι μελιού" έχει αποκτήσει διεθνή φήμη και θέλγει με τις ομορφιές που εσωκλείει υποψιασμένους καταναλωτές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

01. GREAT TASTE AWARDS 2011 - GOLD
02. FOOD @ DRINK EXPO 2008- GOLD
03. GREAT TASTE AWARDS 2006 - GOLD

Άλλες καταχωρήσεις στην ίδια κατηγορία